6 آبان 1401 اخبار روز سیاسی - اخبار روز سيستان و بلوچستان ،

در جلسه با سران اهل سنت بعد از حوادث 8 مهرماه زاهدان چه گذشت؟

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با برخی از علمای اهل سنت که به تازگی برگزار شده، گفت: در آن جلسه به شدت گلایه کرده و نسبت به مسیری که در التهاب آفرینی دنبال می‌کنند و سخنان، نکات، توییت‌ها و بیانیه‌هایی که به التهاب و دوقطبی سازی که خواست دشمن است، بیافزاید، هشدار دادم. در جلسه با سران اهل سنت بعد از حوادث 8 مهرماه زاهدان چه گذشت؟

به گزارش پایگاه  عدالت خواهان ایران" نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با برخی از علمای اهل سنت که به تازگی برگزار شده، گفت: در آن جلسه به شدت گلایه کرده و نسبت به مسیری که در التهاب آفرینی دنبال می‌کنند و سخنان، نکات، توییت‌ها و بیانیه‌هایی که به التهاب و دوقطبی سازی که خواست دشمن است، بیافزاید، هشدار دادم.

آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان ضمن دعوت همگان به رعایت تقوا با اشاره به ادامه عملیات‌های تروریستی در کشور خصوصاً در زاهدان و در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی علیه السلام، این وقایع را به ملت عزیز تسلیت گفته و خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان داشت: مردم ما همچنان پای کار انقلاب اسلامی هستند و راه عزت و افتخار شهدا را با کمال و جدیت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، امام جمعه زاهدان با بیان این که رهبری با نگاه نافذ و هوشمندانه و نورانیت، اوضاع کشور و جهان اسلام را رصد می‌کنند، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که رهبری فرمودند، دشمن جنگ ترکیبی را علیه ملت ما آغاز کرده و این روزها آثار آن نمایان است و دشمنان به هر طریقی و در هر عرصه‌ای که بتوانند به دنبال ضربه به ملت ما و جبهه مقاومت هستند.

محامی گفت: دشمن با تحریم در عرصه اقتصادی، نظامی و علمی؛ تهاجم فرهنگی؛ حملات سایبری، اطلاعاتی و امنیتی؛ ایجاد درگیری و عملیات‌های تروریستی و تلاش برای ایجاد اغتشاش و آشوب در میان جامعه اسلامی به مقابله با انقلاب اسلامی می‌پردازد.

امام جمعه زاهدان با اشاره به این که مصادیق جنگ ترکیبی دشمن، نیاز به توضیح ندارد و برای همه عیان است، ادامه داد: مثلث غربی-عبری-عربی دست به دست هم داده و هرکدام در هر عرصه‌ای که بتوانند به دنبال ضربه زدن هستند.

وی خاطرنشان کرد: ما باید به دنبال شناخت دشمن و توطئه‌های آن بوده و این را برای دیگران و خصوصاً فرزندان و نسل جوان به خوبی بیان کنیم.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با تاکید بر لزوم افزایش بصیرت خود و جامعه و رشد دانش و بینش نوجوانان و جوانان و تقویت عقلانیت و مبانی دینی، متذکر شد: صحنه‌هایی که در این روزها و شب ها در کشور اتفاق می افتد و تعدادی از جوانان و نوجوانان ما در کف میدان برای آشوب حضور دارند نشانگر کم کاری در این جهت است و همه اعم از کسانی که دارای سِمت هستند؛ طلاب و علمای دین؛ اساتید دانشگاه؛ معلمین و پدر و مادر و خواهر و برادری که برای اعضای کوچک ترِ خانواده الگو هستند باید برای دشمن شناسی و افزایش بصیرت و رشد عقلانیت و دانش و بینش نسل جدید تلاش کنند.

محامی تشریح کرد: متاسفانه در استان سیستان و بلوچستان شاهد بخشی از این جنگ ترکیبی بوده و هستیم و حوادثی که در یکی دو ماه اخیر در استان رخ داده نشانگر برنامه‌ریزی ویژه دشمن برای استان ماست و ما می‌بایست با عقلانیت، عدالت و انصاف از بروز التهابات در جامعه و استان پیشگیری کنیم و اگر خدای ناکرده التهابی رخ داد با عقلانیت و انصاف و بر اساس حق و عدل آن را از بین برده و ترمیم کنیم و به حالت گذشته برگردیم و بیشتر اتحاد و انسجام خود را تقویت کنیم.

وی با اشاره به جلسات مکرری که در هفته گذشته همانند هفته‌های قبل با گروه‌های مختلف در رابطه با جریانات زاهدان و استان برگزار شد، بیان داشت: جلساتی با مسئولان؛ گروه های مردمی؛ علمای دینی و فضلا و حوزویان؛ دانشگاهیان و اساتید دانشگاه و سران طوایف و معتمدین اهل سنت برگزار شد.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: در جلسه با معتمدین و سران طوایف که برای پادرمیانی و حل ماجرا آمده بودند عرض کردم "چرا حالا که بیست و اندی روز از حادثه گذشته تازه آمده اید؟" و در پاسخ به درخواست آنها که "شما به عنوان نماینده مقام معظم رهبری، نقش پدری ایفا کنید و برای حل ماجرا ورود کنید"، گفتم: " اگر شما به دنبال حل ماجرا بودید، می‌بایست همان روز اول واقعه و یا روز بعدش برای همفکری و حل مسأله می آمدید و کار هم راحت بود و در همان چارچوب حق، عدل، عقلانیت، اعتدال، عدالت و انصاف، جواب خیلی روشن و حل ماجرا آسان بود".

وی ادامه داد: خطاب به جمع مذکور عنوان کردم" البته من منتظر شما و درخواست تان نبودم و از همان روز اول پیگیری‌های خودم را داشتم و ادامه خواهم داد و به حصول نتیجه امیدوارم ولیکن راه ها مشخص است و باید روز اول می آمدید تا بگوییم برای حل مسئله چه کنید.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری جلسه ای با برخی از علمای اهل سنت، تشریح کرد: در آن جلسه به شدت گلایه کرده و نسبت به مسیری که در التهاب آفرینی دنبال می‌کنند و سخنان، نکات، توییت‌ها و بیانیه‌هایی که به التهاب و دوقطبی سازی که خواست دشمن است، بیافزاید، هشدار دادم.

محامی افزود: در آن جلسه عنوان کردم "چرا کاری می‌کنید که دشمن شاد شویم؟ اصل این ماجرا، غلط؛ ادامه‌اش غلط و هنوز که ادامه می‌دهید غلط اندر غلط است." و پرسیدم که "آیا این گونه به نتیجه می‌رسید؟" و پاسخ دادند: "خیر".

وی ادامه داد: پرسیدم "آیا تا به حال با این روش در جهت احقاق حق مردم به نتیجه رسیده‌اید؟" پاسخ دادند: "خیر" و ادامه دادم: پس چرا این کار را انجام می‌دهید؟ آدم عاقل کاری را که امید به نتیجه‌اش نداشته باشد انجام نمی‌دهد."

محامی به ذکر نکات دیگری از جلسه مذکور پرداخته و بیان داشت: در نهایت گفتند: "نظر شما چیست و چه باید کرد؟" گفتم: "همان کاری که روز اول وظیفه تان بود و باید انجام می‌دادید و می‌آمدید پیش ما و راه حل ماجرا را جویا می‌شدید و حل مسأله هم آسان بود. اکنون هم اگر این کار را انجام دادید که خب و در غیر این صورت هم ما مسیر خودمان را برای پیگیری ماجرا دنبال می‌کنیم.

امام جمعه زاهدان در ادامه با اشاره به همراهی و همکاری با مسئولان استانی و پیگیری مکرر از مسئولان کشوری در رابطه با مسائل اخیر، عنوان داشت: در هفته‌های گذشته از دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ رئیس جمهور و وزارتخانه‌ها؛ مسئولان مختلف و شورای عالی امنیت ملی پیگیری می‌نمودیم.

وی ادامه داد: در روزهایی که آقایان اعلام می‌کردند از حصول نتیجه ناامید هستند من می‌گفتم که به حصول نتیجه بسیار امیدوارم، البته اگر کسی بخواهد ماجرا حل بشود و نخواهد آشوب‌گری کند و به دنبال بهانه باشد.

محامی با تشکر از اهتمام و حمایت دفتر مقام معظم رهبری؛ ریاست محترم جمهور؛ دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی؛ وزیر محترم کشور و همه کسانی که همراهی کردند، بیان داشت: اقدام شورای تامین استان که مجموعه گزارش‌ها و بررسی هیئت‌ها را جمع‌بندی کرده و دیروز به نتیجه رسیدند و بیانیه‌ای در رابطه با حوادث ۸ مهرماه دادند، قدم اول و بسیار مهم بود و جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: در ادامه همانطور که در بیانیه آمده، می بایست دادگاه نسبت به تخلف افراد مختلف پیگیری کند و با بررسی جامع و منصفانه، برخورد قاطع با متخلف؛ برخورد بازدارنده؛ تدبیر پیشگیرانه برای جلوگیری از تکرار این حوادث و تلاش برای احقاق حق همه اطراف و جوانب اعم از نیروی انتظامی؛ جان باختگان و مجروحین؛ مال باختگان و مردمی که ناامنی را تحمل کردند، در دستور کار قرار گیرد.

امام جمعه زاهدان تاکید کرد: این قدم اول است و امیدوارم این تلاش به لطف خداوند و با توفیقات الهی و همراهی و همکاری همه مسئولان استانی و کشوری و همراهی مردم عزیز با هوشیاری و بصیرت مردم عزیز ادامه پیدا کند و به نتایج مطلوب تر و کامل تری برسیم.

وی با اشاره به بصیرت مردم عزیز استان، عنوان کرد: ممکن بود عده‌ای بر اثر احساسات توقع داشته باشند که یک مقابله به مثل و برخورد خشن صورت گیرد در حالی که این کار مسأله را حل نکرده و عمق اختلافات و نفرت و کینه ها را بیشتر می‌کند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: عملکرد مردم ما در بصیرت، بزرگواری، خویشتن‌داری و حفظ آمادگی برای استفاده در روزی که لازم باشد، جای تقدیر و تشکر دارد.

امام جمعه زاهدان در پایان خاطرنشان کرد: خداوند به همه ما برکت و توفیق عطا کند و این توفیق را عنایت کند که بتوانیم در مسیر اعتلای کلمه دین و نشر مکتب اهل بیت(ع) نه تنها در استان و کشور بلکه در جهان تلاش و ثمرات شیرین آن را مشاهده کنیم.

 

 


به اشتراک بگذارید :

دیدگاه
دیدگاه شما :
در جشنواره رسانه ای ابوذر گلستان از «محمد خادملو» و «مجتبی لشکربلوکی» به عنوان چهره های ابوذری مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند اصلاحیه خبر" تخلف بارز یک مقام ارشد دولتی در گلستان و تعدی به زمین کشاورزی در دل جنگل " "اعتراف محمد قبادلو" "اگر باز هم برگردم این کار را تکرار می‌کنم!!"/ چرا محمد قبادلو به اعدام محکوم شد؟ یس مقتدر، حرفه‌ای، امین و مردمی؛ سرلوحه سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی رئیس پلیس جدید کشور پشت پرده حملات سایبری پشت سرهم به یک موضع مهم ایران/ یک مفهوم صریح +جزئیات عکس/در قضیه اغتشاشات می‌خواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند/ جهاد تبیین را جدی بگیرید؛ بارها گفتم و بازهم می‌گویم/ مهمترین بخش اغتشاشات اخیر تبلیغات بود/ کشور نیازمند کارهای بزرگ و تحولی است عکس/بازداشت طالح یوسف اف از رزمندگان مقاومت اسلامی آذربایجان(حسینیون) توسط سرویس امنیت دولتی جمهوری آذربایجان وقتی همتی سنگ پای قزوین را هم خجالت زده می‌کند!/ آیا بلایی که سلطان «چاپ پول» بر سر سفره مردم آورد مغول می‌توانست بیاورد؟! دریافت فیش حقوق نیروهای مسلح esata.ir دریافت فیش حقوقی بازنشستگان نیروهای مسلح (بازنشستگان لشکری) شکایت از آقایان فیروزآبادی، جهانگرد و آذری‌جهرمی به ریاست محترم قوه قضاییه و رییس و اعضای محترم کمیسیون اصل نود مجلس محمدطیب صحرایی» به عنوان استاندار جدید کرمانشاه انتخاب شد+سوابق سردار اسماعیل قاآنی: عربستان تفاله آمریکا است و ارزش دشمنی ندارد/ هرکس یک روز کار رسانه‌ای علیه ایران کرده باشد، ضربه اش را خواهد خورد/ هفته‌ای ۵۰ عملیات علیه صهیونیست‌ها انجام می‌شود مراسم متمرکز استقبال از پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس در استان گلستان حکایت دولت انقلابی رئیسی حکایت شهید آرمان علی وردی است. هرکسی از راه میرسد با هرچه دم دستش دارد می زند! / انصاف داشته باشید جوانمردی کنید دولت رئیسی باید حدود 200 هزار میلیارد تومان اصل و سود بدهی های دولت روحانی را امسال بپردازد!!!/ روحانی این پولها را چه کرد؟ اظهارات قابل توجه عضو پیشین سازمان سیا: مسئولان ایران، آمریکا و اسرائیل را مسئول سازماندهی و تحریک اعتراضات می‌دانند/ آشوب‌افکنی «سیا» رفتار ایران را غیرقابل پیش بینی و تهاجمی‌تر خواهد کرد تصاویر/مولوی عبدالحمید کیست و چه حواشی دارد؟/ حمایت از منافقین و داعشی‌ها توسط رئیس مسجد مکی!! شبکه فرانس۲۴ در میان تروریست‌های کُرد حاضر در کوههای شمالی عراق در نزدیکی مرز ایران+تصاویر آخرین وضعیت فیلترینگ واتساپ و اینستاگرام همکاری اصلاح طلبان آمریکایی با رسانه «بن سلمان» برای پرونده سازی علیه ایران دستگیری مقام اماراتی در کره جنوبی بخاطر تعرض به یک زن بزرگترین وظیفه و مهم ترین خدمت استاندار گلستان تخلف بارز یک مقام ارشد دولتی در گلستان و تعدی به زمین کشاورزی در دل جنگل+کلیپ وحیدی:‌ بستر فضای مجازی رها شده است/ تلاش دشمن برای تولید فیلترشکن‌های جدید ناکام خواهد ماند درخواست عمومی برای برخورد با سلبریتی‌های فرصت‌طلب و اسپانسرهای آنان/ زندگی هنری حمید فرخ‌نژاد هم به پایان رسید +تصاویر ارسال یک دستورالعمل ویژه از سوی تروریست‌های سوری به لیدرهای اغتشاشات گروهکی/ چرا فاز آشوب‌ها در تهران عوض شد؟+عکس دولت قبل در سال ۹۲ دلار را در کانال ۳ هزار تومان تحویل گرفت و با ۶۳۰ درصد افزایش در کانال ۲۷ هزار تومان تحویل داد حاج قاسم نه خودش را فراموش کرد نه اهالی زادگاهش را/ وقتی حاج قاسم مادرش را نوازش می‌کند و برایش شعر می‌خواند ربط دادن آلودگی هوا به بنزین داخلی فرافکنی است/ رستم قاسمی علی رغم اختلاف سلیقه به دولت روحانی در فروش نفت کمک می‌کرد/ هشت سال طلایی نفتی در زمان روحانی از دست رفت/ آخرین جزئیات از اجرای طرح شفافیت آرای نمایندگان حمله دوماه اغتشاشگران به هویت انقلاب اسلامی/ چرا مسجد و بسیجی‌ها هدف دشمن هستند؟ تلخ‌ترین تصاویر از لحظه شکنجه وحشیانه آرمان علی وردی | قساوت اغتشاشگران را ببینید ۱۶+ هک گوشی و ایمیل مسیح علینژاد مزدور اجنبی ها توسط گروه هکری «عدل علی»+عکس ویدئو / لحظه به لحظه با تروریست شاهچراغ؛ از حرکت به سمت حرم تا دستگیری در جلسه با سران اهل سنت بعد از حوادث 8 مهرماه زاهدان چه گذشت؟ اشرف بروجردی فعال اصلاح‌طلب و جاده صاف دشمنان اسلام و انقلاب: اغتشاشگران از خانواده شهدا و انقلابی بودند! حسین یکتا: در گردنه‌های نفس‌گیر جنگ حق و باطل قرار داریم/ دهه هشتادی‌ها معجزه انقلاب خواهند شد درگذشت رضا روستا آزاد رئیس ساسبق دانشگاه صنعتی شریف+علت مرگ بانک مرکزی در راستای مدیریت بازار ارز، شفاف‌سازی و تعامل سازنده با بازیگران بازار را در دستور کار قرار داد جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام در نظام جمهوری اسلامی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب جزئیات اتفاقات رخ داده روز گذشته در پتروشیمی عسلویه عکس/ مهسا امینی بیمار بود و دارو مصرف می‌کرد/ هیچ‌گاه نگفته‌ام که مهسا مریض نبوده است/نظر پزشکی قانونی فصل‌الخطاب است/ دستگاه قضایی با عوامل انتشار دهنده شایعات درباره مرگ مهسا برخورد کند/ به دنبال سیاسی کردن پرونده مهسا نیستیم! گزارش میدانی از تجمعات امروز شنبه 16 مهرماه اکثر شهرها و مناطق کشور/ اغتشاشات سنندج با یک کشته سازی/ در اغتشاشات آبان ۹۸ هم حدود ۵۰ نفر از مردم با اسلحه غیر سازمانی کشته شدند. قدردانی روسای سه قوه همچنین از خدمات و مجاهدت‌های شبانه‌روزی حافظان امنیت جایگزین این نظام جمهوری اسلامی اگر خدای نکرده سرنگون شود چیست؟! باید صف اغتشاشگران و جاسوسان از سایرین مشخص شود/به سرعت جلوی اغتشاشگران و عوامل بیگانه نقش‌آفرین در اغتشاشات اعم از گروهک‌ها و جاسوسان را بگیریم برخی از این افرادی که به خیابان می‌آیند، از بازمانده‌های عناصر ضربه خورده از جمهوری اسلامی همچون منافقان، تجزیه‌طلبان، سلطنت‌طلبان و خانواده‌های ساواکی‌های منفور هستند مسئولان هماهنگی اغتشاشات اخیر در ایران کیست؟عکس جایی برای اعتراض می‌خواهم! +عکس سخنان مهم سید حسن نلبنان صرالله، دبیرکل حزب‌الله در مورد ایران/ حاکم حقیقی ایران امام مهدی است (عج) است/ایران کشوری مقتدری و با عزتی است/ اگر کشوری به نام ایران نبود، کشورهای منطقه در وضعیت نامشخصی بودند/ به دلیل مرگ مبهم خانم مهسا امینی، کشورهای غربی غوغا به راه نداخته‌اند شهادت بسیجی اهل سنت در حادثه تروریستی زاهدان/ تعداد شهدا به 4 نفر افزایش یافت